← Înapoi

ASHKAL

Gen: / Regizor: Youssef Chebbi Actorii: Fatma Oussaifi, Mohamed Houcine Grayaa, Rami Harrabi Țara producție: Franța, Tunisia Anul: 2020 Durata: 1h32 Limba: Arabă Subtitrare: Română / Engleză Sectiune film: Pépites Francophones Pentru a marca cei 30 de ani de când România este membru al Organizației Internaționale a Francofoniei (OIF), secțiunea Pépites francophones prezintă o selecție de filme produse în țări francofone și care au fost proiectate la cele mai importante festivaluri internaționale.

Sinopsis:

Într-una dintre clădirile din Jardins de Carthage, un cartier al capitalei Tunis inițiat de fostul regim, dar a cărui construcție a fost întreruptă la începutul revoluției tunisiene, este descoperit un cadavru carbonizat. Doi polițiști, Fatma și Batal, sunt trimiși să investigheze. Simultan cu reluarea lucrărilor de construcție, cei doi se adâncesc tot mai mult în acest caz misterios. Atunci când evenimentul se repetă, investigația ia o turnură tulburătoare.

Festivaluri și premii: Selecție oficială Cannes 2022 – Quinzaine des réalisateurs, Mențiunea specială a juriului la FIFF Namur 2022

Pentru a marca cei 30 de ani de când România este membru al Organizației Internaționale a Francofoniei (OIF), secțiunea Pépites francophones prezintă o selecție de filme produse în țări francofone și  care au fost proiectate la cele mai importante festivaluri internaționale.

Proiecții:

București
Cinema Elvire Popesco
Vineri 24 Martie 18:30
This site is registered on wpml.org as a development site.