← Înapoi

AU REVOIR LE BONHEUR / ADIO, FERICIRE!

Gen: Regizor: Ken Scott Actorii: François Arnaud, Antoine Bertrand, Louis Morissette, Patrice Robitaille Țara producție: Canada Anul: 2021 Durata: 1h47 Limba: Franceză Subtitrare: Română Sectiune film: Pépites Francophones Pentru a marca cei 30 de ani de când România este membru al Organizației Internaționale a Francofoniei (OIF), secțiunea Pépites francophones prezintă o selecție de filme produse în țări francofone și care au fost proiectate la cele mai importante festivaluri internaționale.

Sinopsis:

Nicolas, Charles, William și Thomas sunt patru frați foarte diferiți unul de celălalt. Când tatăl lor moare, ei sunt nevoiți să lase diferențele deoparte și să se adune pentru a-i aduce acestuia un ultim omagiu. Alături de soțiile și de numeroșii lor copii, cei patru plănuiesc să-și ia rămas bun și să împrăștie cenușa tatălui lor în Insulele Magdalen, un loc cu o semnificație specială în istoria familiei. Dar, în drum spre casa lor de vacanță, fratele cel mai tânăr, Nicolas, reușește să piardă urna.

Festivaluri și premii: Premiul pentru cea mai bună interpretare la Festivalul Internațional de Film de Comedie – Alpe d’Huez 2022 (François Arnaud, Antoine Bertrand, Louis Morissette, Patrice Robitaille)

Pentru a marca cei 30 de ani de când România este membru al Organizației Internaționale a Francofoniei (OIF), secțiunea Pépites francophones prezintă o selecție de filme produse în țări francofone și  care au fost proiectate la cele mai importante festivaluri internaționale.

Proiecții:

București
Cinema Elvire Popesco
Sâmbătă 25 Martie 16:30
Sibiu
Centrul Cultural Habitus, PiațA Mică 4
Duminică 26 Martie 18:00
Suceava
UNIVERSITATEA ŞTEFAN CEL MARE SUCEAVA Intrare gratuită
Duminică 26 Martie 18:00
This site is registered on wpml.org as a development site.