← Înapoi

BRUNO REIDAL

Gen: / / / Regizor: Vincent Le Port Actorii: Dimitri Doré, Jean-Luc Vincent, Roman Villedieu Țara producție: Franța Anul: 2021 Durata: 1h41 Limba: Franceză Subtitrare: Română Sectiune film: Competiția tinerelor talente - lungmetraj - propune cinci filme de debut cu un parcurs festivalier impresionant, care vor concura pentru Premiul Publicului, oferit de Institutul Francez şi de TV5 Monde. Descoperiţi vocile noi ale cinematografiei franceze!

Sinopsis:

Cantal, Franța, 1905. În pădurea din jurul satului său natal, tânărul seminarist Bruno Reidal ucide un băiat și se predă imediat apoi autorităților. În închisoare, supus unui interogatoriu de săptămâni întregi, el se confruntă cu un grup de trei medici care încearcă să îi înțeleagă impulsurile letale. Aceștia îl pun pe Bruno să își spună povestea vieții, în timp ce încearcă să identifice evenimentele sau anomalia care au condus la o asemenea atrocitate.

Festivaluri: Semaine de la Critique – Cannes , Rendez-Vous With French Cinema – New York, Cairo IFF, Mostra – São Paulo, Reykjavik IFF

Vincent Le Port
Născut la Rennes, în 1986, Vincent Le Port a absolvit regia la La Fémis. Este cofondatorul casei de producție Stank, cu care și-a elaborat proiectele, inclusiv Le Gouffre (Premiul Jean Vigo pentru scurtmetraj, în 2016). Bruno Reidal, pentru care a primit premiul Gan Foundation for Cinema, este primul său lungmetraj.

This site is registered on wpml.org as a development site.