← Înapoi

LA LIGNE / LINIA

Gen: Regizor: Ursula Meier Actorii: Stéphanie Blanchoud, Valeria Bruni Tedeschi, Elli Spagnolo, India Hair, Dali Benssalah, Benjamin Biolay Țara producție: Elveția, Franța, Belgia Anul: 2021 Durata: 1h43 Limba: Franceză Subtitrare: Română Sectiune film: Pépites Francophones Pentru a marca cei 30 de ani de când România este membru al Organizației Internaționale a Francofoniei (OIF), secțiunea Pépites francophones prezintă o selecție de filme produse în țări francofone și care au fost proiectate la cele mai importante festivaluri internaționale.

Sinopsis:

După un lung istoric de violență ce culminează cu un episod agresiv față de mama sa, Margaret, în vârstă de 35 de ani, este supusă unui ordin de restricție strict până la proces. Timp de trei luni i se interzice contactul cu mama sa și apropierea la mai puțin de 100 de metri de casă. Dar distanța nu face decât să exacerbeze dorința lui Margaret de a fi mai aproape de familie, așa că se întoarce în fiecare zi la această graniță invizibilă și de netrecut.

Festivaluri și premii: Nominalizat la Ursul de Aur la Berlinale 2022

Pentru a marca cei 30 de ani de când România este membru al Organizației Internaționale a Francofoniei (OIF), secțiunea Pépites francophones prezintă o selecție de filme produse în țări francofone și  care au fost proiectate la cele mai importante festivaluri internaționale.

Proiecții:

București
Cinema Elvire Popesco
Luni 20 Martie 20:30
Cluj-Napoca
Cinema Arta
Sâmbată 18 Martie 18:00
Iași
Cinema Ateneu - Strada Ion Creangă nr. 14
Joi 16 Martie 18:00
Timișoara
Cinema Victoria - Str. Ciprian Porumbescu 2
Sâmbată 18 Martie 16:00
This site is registered on wpml.org as a development site.