← Înapoi

LES AMOURS D’ANAÏS/IUBIRILE LUI ANAÏS

Gen: Regizor: Charline Bourgeois-Tacquet Actorii: Anaïs Demoustier, Denis Podalydès, Valeria Bruni-Tedeschi Țara producție: Franța Anul: 2021 Durata: 1h38 Limba: Franceză Subtitrare: Română Sectiune film: Competiția tinerelor talente - lungmetraj - propune cinci filme de debut cu un parcurs festivalier impresionant, care vor concura pentru Premiul Publicului, oferit de Institutul Francez şi de TV5 Monde. Descoperiţi vocile noi ale cinematografiei franceze!

Sinopsis:

Anaïs are 30 de ani și este falită. Are un amant, dar nu este sigură că îl mai iubește. Îl întâlnește pe Daniel, care se îndrăgostește imediat de ea. Dar Daniel locuiește cu Emilie - de care Anaïs se îndrăgostește și ea. Filmul spune povestea unei tinere neliniștite și a unei dorințe profunde.

Festivaluri și premii: Semaine de la Critique Cannes, Sydney FF, Rendez-Vous With French Cinema – New York

Charline Bourgeois-Tacquet

După ce a studiat literatură și teatru, Charline Bourgeois-Tacquet a avut, pentru o vreme, o activitate editorială. În 2016, a regizat și a produs primul său scurtmetraj. În 2018, a atras aprecieri pozitive pentru al doilea scurtmetraj al său, Pauline Enslaved, ales în secțiunea Semaine de la Critique a Festivalului internațional de film de la Cannes și la Festivalul de film de la Clermont-Ferrand, unde a primit Premiul Special al Juriului și Premiul revistei Telerama. Același film a fost, de asemenea, preselectat pentru Premiile César din 2020 și a câștigat mai multe premii în festivaluri internaționale. Les amours d’Anaïs este primul lungmetraj al lui Charline Bourgeois-Tacquet.

This site is registered on wpml.org as a development site.