← Înapoi

LES GARDIENNES DE LA PLANÈTE / WHALE NATION 

Secțiune film: Filme pentru întreaga familie - Secțiunea FILME PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE prezintă trei filme de neratat: două animații și un documentar. Distribuție film: Jean Dujardin Distributor film: Independenta Film Regizor: Jean-Albert Lièvre Țara producție: Franța Anul: 2023 Limba: Franceză Subtitrare: Română Durata: 1h22

Sinopsis:

O balenă cu cocoașă a eșuat pe un țărm îndepărtat. În timpul luptei pentru salvarea vieții ei, vom descoperi povestea acestor creaturi extraordinare, locuitoare ale oceanelor lumii, cu abilități remarcabile și vieți sociale bogate. Whale Nation ne poartă într-o călătorie de descoperire a unor teritorii neexplorate și societatea abia cunoscută a balenelor, esențiale pentru ecosistemul planetei noastre de mai bine de 50 de milioane de ani.

O balenă cu cocoașă a eșuat pe un țărm îndepărtat. În timpul luptei pentru salvarea vieții ei, vom descoperi povestea acestor creaturi extraordinare, locuitoare ale oceanelor lumii, cu abilități remarcabile și vieți sociale bogate.

Whale Nation ne poartă într-o călătorie de descoperire a unor teritorii neexplorate și societatea abia cunoscută a balenelor, esențiale pentru ecosistemul planetei noastre de mai bine de 50 de milioane de ani.

București
Cinema Elvire Popesco
Dumincă 31 Martie 15:30
Cluj-Napoca
Cinema Victoria - Bd Eroilor nr 51 proiecție școlară
Vineri 22 Martie 11:00
Suceava
Universitatea Ștefan cel Mare Auditorium Joseph Schimdt Intrare gratuită
Sâmbătă 30 Martie 17:00
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.