← Înapoi

MARS EXPRESS

Secțiune film: Mauvais Genres De la science-fiction și fantasy la horror și film noir, secțiunea MAUVAIS GENRES prezintă pentru prima dată o selecție variată de filme franceze de gen. Distribuție film: Mathieu Amalric, Léa Drucker Gen: Science-fiction / Animație Regizor: Jérémie Périn Țara producție: Franța Anul: 2023 Limba: Franceză Subtitrare: Română Durata: 1h25

Sinopsis:

În anul 2200, ambițioasa detectivă particulară Aline Ruby și partenerul ei android Carlos Rivera sunt angajați de un om de afaceri bogat pentru a captura un hacker notoriu de pe Pământ. Întorși pe Marte, un nou caz îi determină să se aventureze în mijlocul lui Noctis, capitala marțiană, în căutarea lui Jun Chow, o studentă la cibernetică dată dispărută. Noctis este orașul lor, o utopie libertară făcută posibilă de progresele roboticii, o emblemă a unui viitor îndreptat spre stele. În cursul investigației lor, cei doi descoperă cele mai întunecate secrete ale orașului: instituțiile corupte, traficul persoane, schemele puternicelor corporații. Dar ucigașii cibernetici o caută și ei pe Jun Chow. Aline și Carlos pornesc într-o cursă disperată pentru a o salva pe această tânără, care cunoaște, fără să știe, un secret care ar putea amenința echilibrul precar pe care se bazează civilizația lor.

În anul 2200, ambițioasa detectivă particulară Aline Ruby și partenerul ei android Carlos Rivera sunt angajați de un om de afaceri bogat pentru a captura un hacker notoriu de pe Pământ.

Întorși pe Marte, un nou caz îi determină să se aventureze în mijlocul lui Noctis, capitala marțiană, în căutarea lui Jun Chow, o studentă la cibernetică dată dispărută. Noctis este orașul lor, o utopie libertară făcută posibilă de progresele roboticii, o emblemă a unui viitor îndreptat spre stele. În cursul investigației lor, cei doi descoperă cele mai întunecate secrete ale orașului: instituțiile corupte, traficul persoane, schemele puternicelor corporații. Dar ucigașii cibernetici o caută și ei pe Jun Chow.  Aline și Carlos pornesc într-o cursă disperată pentru a o salva pe această tânără, care cunoaște, fără să știe, un secret care ar putea amenința echilibrul precar pe care se bazează civilizația lor.

Festivalul International de Animatie Annecy, Premiile César, Premiile Lumière – 2023

București
Cinema Elvire Popesco
Vineri 29 Martie 18:00
Iași
Cinema Ateneu - Strada Ion Creangă nr. 14
Joi 28 Martie 18:00
Brașov
Cinemateca Patria, Bulevardul 15 Noiembrie 50
Vineri 29 Martie 18:00
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.