← Înapoi

SALEM +15

Secțiune film: Mauvais Genres De la science-fiction și fantasy la horror și film noir, secțiunea MAUVAIS GENRES prezintă pentru prima dată o selecție variată de filme franceze de gen. Distribuție film: Oumar Moindjie, Dalil Abdourahim, Mohamed Soumaré, Amal Issihaka Hali Distributor film: Independenta Gen: Dramă Regizor: Jean-Bernard Marlin Țara producție: Franța Anul: 2023 Limba: Franceză Subtitrare: Română Durata: 1h43

Sinopsis:

Djibril este un tânăr din Comore, care trăiește într-un cartier rău-famat din Marsilia. Membru al bandei Lăcustelor, Djibril este îndrăgostit de Camillla, o fată romă, membră a grupului rival, Greierii. Când Camillla îi spune că este însărcinată, Djibril îi cere să facă avort, pentru a evita războiul între cele două bande. Dar uciderea unuia dintre prieteni sub ochii lui aprinde spiritele între cele două grupuri. Traumatizat de ceea ce vede și trăiește, Djibril alunecă ușor în nebunie. Convins că locul în care trăiește este blestemat, el hotărăște să păstreze copilul, indiferent de preț: doar copilul îi poate salva pe toți din haos.

Djibril este un tânăr din Comore, care trăiește într-un cartier rău-famat din Marsilia.

Membru al bandei Lăcustelor, Djibril este îndrăgostit de Camillla, o fată romă, membră a grupului rival, Greierii. Când Camillla îi spune că este însărcinată, Djibril îi cere să facă avort, pentru a evita războiul între cele două bande. Dar uciderea unuia dintre prieteni sub ochii lui aprinde spiritele între cele două grupuri. Traumatizat de ceea ce vede și trăiește, Djibril alunecă ușor în nebunie. Convins că locul în care trăiește este blestemat, el hotărăște să păstreze copilul, indiferent de preț: doar copilul îi poate salva pe toți din haos.

Cannes 2023 – Un Certain Regard

București
Cinema Elvire Popesco
Luni 25 Martie 20:30
Cluj-Napoca
Cinema Victoria - Bd Eroilor nr 51
Vineri 22 Martie 15:00
Iași
Institutul francez - Sala Fondane
Joi 21 Martie 21:30
Timișoara
Cinema Victoria - Str. Ciprian Porumbescu 2
Duminică 24 Martie 18:00
Brașov
Cinemateca Patria, Bulevardul 15 Noiembrie 50
Dumincă 31 Martie 16:00
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.