Cinema Ateneu - Strada Ion Creangă nr. 14

VINCENT DOIT MOURIR / SĂ MOARĂ VINCENT! +15

Vincent este atacat, din senin, de mai multe ori și fără motiv de oameni care încearcă să-l omoare. Existența lui este dacă peste cap, iar atunci când fenomenul se agravează, el nu mai are de ales: trebuie să fugă și să-și schimbe modul de viață.
Selectat în Semaine de la Critique la Festivalul de Film de la Cannes din 2023.

Citește tot >

MARS EXPRESS

În anul 2200, ambițioasa detectivă particulară Aline Ruby și partenerul ei android Carlos Rivera sunt angajați de un om de afaceri bogat pentru a captura un hacker notoriu de pe Pământ.

Întorși pe Marte, un nou caz îi determină să se aventureze în mijlocul lui Noctis, capitala marțiană, în căutarea lui Jun Chow, o studentă la cibernetică dată dispărută. Noctis este orașul lor, o utopie libertară făcută posibilă de progresele roboticii, o emblemă...


Citește tot >

LE RÈGNE ANIMAL / REGNUL ANIMAL +15

Într-o lume afectată de un val de mutații care îi transformă treptat pe unii oameni în animale, François face tot ce-i stă în putință pentru a-și salva soția, care a fost afectată de această maladie misterioasă. Pe măsură ce regiunea în care se află devine populată de creaturi de un nou tip, el îl îmbarcă pe Émile, fiul lor în vârstă de 16 ani, într-o misiune de căutare care le va schimba viețile pentru totdeauna.

Cannes 2023 - Un Certain Re...


Citește tot >

LA BÊTE / BESTIA +15

Într-un viitor apropiat, în care inteligența artificială controlează viețile oamenilor și emoțiile au devenit o amenințare, Gabrielle decide în cele din urmă să-și purifice ADN-ul într-o mașină care o va scufunda în viețile sale trecute și o va scăpa de toate sentimentele. Ea îl întâlnește apoi pe Louis și simte o legătură puternică, ca și cum l-ar fi cunoscut dintotdeauna.

Prezentat în competiție la Festivalul de film de la Veneția; Toronto...


Citește tot >
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.